Pravica do odstopa od pogodbe

Imate pravico, da prekinete to pogodbo v štirinajstih dneh brez navedbe razloga.


Výpovedná lehota je štrnásť dní,

  • pri jednotlivých objednávkach odo dňa prevzatia tovaru Vami alebo Vami určenou treťou osobou s výnimkou dopravcu.
  • v prípade doručovacej služby (nepretržité zásobovanie na dobu určitú) odo dňa, kedy Vy alebo Vami určená tretia osoba s výnimkou dopravcu prevezmete / prevezme prvý tovar.

Če želite uveljaviti pravico do odstopa, nas morate obvestiti

Reico & Partner Vertriebs GmbH
Zunftstr. 3
D - 86869 Oberostendorf
Tel. +49 (0) 8344-9210-0

E-Mail: info@reico-vital.de

Fax: +49 (0) 8344-9210-29,

vas obvestim o svoji odločitvi, da prekličete to pogodbo z jasno izjavo (npr. s pismom, poslanim po pošti, faksu ali e-pošti). Lahko naredite v prilogi Obrazec za umik modela uporabo, vendar to ni obvezno. Za izpolnitev odpovednega roka zadostuje, da pred potekom odpovednega roka pošljete obvestilo o svoji pravici do preklica.

Tukaj najdete obrazec za umik modela!

Posledice odpovedi

Če odstopite od te pogodbe, smo vam opravili vsa plačila, ki smo jih prejeli od vas, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov, ki izhajajo iz dejstva, da ste izbrali drugo vrsto dostave od najcenejše standardne dostave, ki jo ponujamo ) takoj vrniti in najpozneje v štirinajstih dneh od dneva, ko smo prejeli obvestilo o odpovedi te pogodbe. Za to poplačilo uporabljamo enaka plačilna sredstva, kot ste jih uporabili v izvirni transakciji, razen če se z vami izrecno dogovorite drugače; v nobenem primeru vam za to vračilo ne bodo zaračunali nobene pristojbine.


Blago morate vrniti ali izročiti Reico, vsekakor pa najpozneje v štirinajstih dneh od datuma, ko nas obvestite o odpovedi te pogodbe. Rok je izpolnjen, če blago oddate pred štirinajstimi dnevi. Vi krijete neposredne stroške vračila blaga

Dodatna opomba:

Kupoprodajna pogodba se šteje za zaprto šele, ko potrdimo vaše naročilo ali vam dostavimo blago.

Naša webová stránka používa cookie, aby sme mohli poskytovať optimálne služby. Používaním tejto webovej stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním cookie. Ďalšie informácie