1. Razporeditev stroškov ob odpošiljanju

Kupec mora plačati pavšalno pristojbino za pošiljanje 5,00 € (6,00 € s DHL) v Nemčiji ali 6,80 € v Avstriji, Italiji, na Poljskem, na Nizozemskem in Slovaškem za odpremo blaga. V nasprotnem primeru veljajo podatki v ceniku ali v spletni trgovini.

2. Pridrževanje naslova

Blago ne ostane v lasti prodajalca, dokler ni opravljeno celotno plačilo.

3. Dostava

Delne dobave so dovoljene, dokler so za kupca razumne.

4. Zahtevki za napake

Veljajo pravni predpisi.

5. Pogoji plačila

Plačilo kupnine v celoti zapade po dostavi. V primeru pomanjkljivosti kupec nima pravice do zadržanja, razen če je to v sorazmerju s pomanjkljivostmi in pričakovanimi stroški poznejše izvedbe (zlasti odprave pomanjkljivosti). V primeru opomina se plača pristojbina za obdelavo v višini 5,00 EUR na opomnik.

6. Pobotanje

Kupec lahko izravna le zahtevke, ki so nesporni ali pravno utemeljeni.

7. Drugo

Zakon Zvezne republike Nemčije. To velja tudi v primeru naročila iz tujine ali dostave v tujino.

Če uveljavite svojo pravico do odpovedi, vam bomo povrnili plačane stroške dostave. Vi krijete samo stroške vračila blaga, ki smo ga naročili in dostavili brez pomanjkljivosti.

Če je ena od zgornjih določb neučinkovita ali nična, se bo zgodil pravni predpis, ki je najbližji ekonomskemu namenu neučinkovite ali nične določbe. Učinkovitost preostalih določb ostaja nespremenjena. Enako velja za regulativno vrzel.

Naša webová stránka používa cookie, aby sme mohli poskytovať optimálne služby. Používaním tejto webovej stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním cookie. Ďalšie informácie